高一英语教案:Unit2 Growing pains(1)

所属专题:高中英语教案  来源:沪江高考资源网    要点:高一英语教案  
编辑点评: 英语教学需要涉及的知识点很多,如果事先不做好准备的话,很容易遗漏一些重要知识点,这是得不偿失的。而通过准备教案,认真备课能最大程度上避免这种情况的发生。本文是一篇译林牛津版高一英语第二单元 Growing pains 的教案,供大家参考。

模拟试题(答题时间:15分钟)
一、单项选择
1. ________ children were calling for their mothers.
A. Frighten   B. Frightening   C. Frightened    D. To frighten
2. ________ a company has a new breakfast cereal that it wants to well.
A. Suppose   B. If     C. With     D. As
3. He looked very _________ at the _________ scene.
A. frightened; frightening     B. frightening; frightened
C. frightened; frightened     D. frightening, frightening
4. _______ at the news, we all stood there, ________ nothing.
A. Surprised; said      B. Surprised; saying
C. Surprising; said      D. Surprising; saying
5. After lunch, he is always sitting by the window, ______ about his work for a long time.
A. thought   B. thinking   C. thinks    D. to think
6. The girl ran into the classroom, _______ by his father.
A. following   B. followed   C. to follow    D. follows
7. ________ will you ________ the student?
A. How; do with      B. What; deal with
C. What; do with      D. How; deal
8. —Do you think the Stars will beat the Bulls?
—Yes. They have better players, so I _______ them to win.
A. hope    B. prefer   C. expect    D. want
9. A great deal of attention has _________ the balance of nature.
A. paid to keeping      B. been paid to keeping
C. paid to keep      D. been paid to keep
10. Sorry, I can’t give you more reasons for what I do. Nothing else, I just like it. That _________ everything.
A. proves   B. means   C. explains    D. makes

趣味故事
A clever boy
There was a boy who worked in a market. A man came in and asked to buy half a head of lettuce(莴苣). The boy told him that they only sold whole heads of lettuce, but the man replied that he did no need a whole head, only half. The boy said he would ask his manager about the matter.
The boy walked into the back room and said, “There is a fool out there who wants to buy half a head of lettuce.” As he was finishing saying this he turned around to find the man standing right behind him, so he added, “ And this gentleman wants to buy the other half.”

试题答案
一、1、C    2、A     3、A    4、B   5、B
6、B    7、C     8、C    9、B    10、C

>>点击查看高中英语教案专题,阅读更多相关文章!

最新2022高一英语教案信息由沪江高考资源网提供。

请输入错误的描述和修改建议,建议采纳后可获得50沪元。

错误的描述:

修改的建议: