高考英语阅读真题训练:广告说明类(1)

所属专题:高考英语阅读真题训练  来源:互联网    要点:高考英语阅读理解  
编辑点评: 本系列为大家汇总了高考英语第二轮复习的专项阅读训练,分几块内容为大家奉献模拟题与高考真题,并附上答案,使大家的阅读从各个方面得到提高。

2011·课标全国

Wanted, Someone for a Kiss

We're looking for producers to join us on the sound of London Kiss 100 FM. You'll work on the station's music programmes. Music production experience in radio is necessary, along with rich knowledge of modern dance music. Please apply in writing to Producer Vacancies, Kiss 100.

Father Christmas

We're looking for a very special person, preferably over 40, to fill our Father Christmas suit.

Working days: Every Saturday from November 24 to December 15 and every day from December 17 to December 24 except Sundays, 10∶30-16∶00.

Excellent pay.

Please contact (联系) the Enterprise Shopping Centre, Station Parade, Eastbourne.

Accountants Assistant

When you join the team in our Revenue Administration Unit, you will be providing assistance within all parts of the Revenue Division, dealing with post and other general duties. If you are educated to GCSE grade C level we would like to talk to you. This position is equally suitable for a school leaver or for somebody who has office experience.

Wealden District Council

Software Trainer

If you are aged 24-45 and have experience in teaching and training, you could be the person we are looking for. You should be good at the computer and have some experience in programme writing. You will be allowed to make your own decisions, and to design courses as well as present them. Pay upwards of £15,000 for the right person. Please apply by sending your CV (简历) to Mrs R. Oglivie, Palmlace Limited.

1.Who should you get in touch with if you hope to work in a radio station?

A.Producer Vacancies, Kiss 100.

B.Mrs Oglivie, Palmlace Limited.

C.The Enterprise Shopping Centre.

D.Wealden District Council.

2.We learn from the ads that the Enterprise Shopping Centre needs a person who________.

A.is aged between 24 and 40

B.may do some training work

C.should deal with general duties

D.can work for about a month

3.Which position is open to recent school graduates?

A.Producer, London Kiss.

B.Father Christmas.

C.Accountants Assistant.

D.Software Trainer.

4.What kind of person would probably apply to Palmlace Limited?

A.One with GCSE grade C level.

B.One with some office experience.

C.One having good computer knowledge.

D.One trained in producing music programmes.

答案与解析

1.A 细节理解题。第一则广告招聘的是电台音乐制作人,如果你希望在电台工作,当然应与Producer Vacancies,Kiss 100联系。

2.D 细节理解题。根据第二则广告可知,the Enterprise Shopping Centre招聘的是圣诞老人,工作的时间是从 11月24日开始,持续到12月24日,在这大约一个月的时间内,他都要在周六或者除了周日以外的其他时间工作。

3.C 细节理解题。根据第三则广告最后“This position is equally suitable for a school leaver”可知答案为C项。

4.C 细节理解题。根据最后一则广告第二句中的“You should be good at the computer”可知答案为C项。

>>点击查看高考英语阅读真题训练专题,阅读更多相关文章!

最新2019高考英语阅读理解信息由沪江高考资源网提供。

请输入错误的描述和修改建议,建议采纳后可获得50沪元。

错误的描述:

修改的建议: